31. oktober 2011

male eller ikke?

Hjelp!! Lurer veldig på om jeg skal male tallerken hyllen min hvit.. Begynner å bli litt lei looken til denne. Hva synes dere?? 

God mandag til dere! :)

10 kommentarer:

Rebecca sa...

Jeg kan se for mg at den hadde vært superfin i en pastell farge.. Som lyseblå, eller mintgrønn.. Eller en lys farge som matcher de fine koppene du har stående der?? Hva synes du? Kan være fint å bryte litt, siden du har så mye hvitt ..

Rebecca

Synnøve sa...

Jeg ser for meg at den kunne blitt fin i hvit eller en annen ensfarget finish!:) Vet du forresten hvilken farge dere har på veggen her? Fin! Og du var søt som alltid!

Jorunn sa...

Jeg syns ikke helt hvit. Likte egentlig den litt slitte looken.. Hva med evt male den hvit/pastell og så slipe den ned etterpå, så den ser ganske brukt og gammel ut?
Er kanskje det du har tenkt!? Hehe...

Anonym sa...

Mal den hvit du, hadde nok vært kjempe fint =) Kan ikke du vise oss bilder av huset ditt inni å utpå? har så lust å se hvordan du har det, kan tenke meg du har det super fint. Kjekt me litt inspirasjon =)

Cecilie sa...

Hmm, jeg synes den er så fin og spesiell slik den er, men skjønner at man kan bli lei hehe ;)

Tessi sa...

Rebekka: Takk for tips! ER usikker på annen farge siden der den henger nå er bakgrunnen/tapeten lys mintgrønn.. Derfor jeg tenker d flir fint med hvitt:) Men hadde den nå hengt på en hvit vegg kunne jebabsolutt tenkt meg den i en pastell farge! :)

Tessi sa...

Hei Synnøve og takk for fin kommentar:) Dette bildet er fra den gamle leiligheten vår og der vet jeg desverre ikke hvilken hvitfarge som var på veggene:( ...

Tessi sa...

Anonym:) Tusen takk for koselig kommentar! Skal prøve å vise litt mer bilder fra hjemmet vårt ja:) Tiden strekker ikke alltid til til så mye pynting og fotografering lengre.. hehe;) Men etterhvert som vi pusser opp mer og mer så lover jeg å vise dere:)

Tessi sa...

Takk for tips søte snille Jorunn. Begynner liksom å bli litt lei den slitte looken..:/ hmm.. vet ikke. Men ja den blir kanskje finest om jeg pusser litt ned på hjørnene osv:) Tror nok den blir hvit uansett:)

Evelina sa...

MAL HVIT! superfint :)