7. november 2010

pelsverstinger..


Mette Marit ble i går på God kveld Norge hengt ut som en av pelsverstingene i Norge. Utrolig bra at God Kveld Norge setter fokus på noe så viktig som dette! Da hun blir konfrontert om det svarer hun vagt; " ingen kommentar".. Så utrolig flaut!!
Og til alle dere der ute som går rundt i Parajumpers eller Canada goose jakkene deres.. Håper virkelig dere skjems, og at dere er fullt klar over at dere er med og støtter en forferdelig pelsindusrti som mishadler søte dyr som dette..
En annen stor skuffelse er at Høyre leder,Erna Solberg går ut og sier hun ikke ser noen feil med pelsindustrien.. Kjære Høyre! Der mistet du ihvertfall min stemme!!

9 kommentarer:

Mia sa...

Therese - du er helt rå, jeg har alltid hatt denne instillingen, flott at du også har det og legger det ut og frem så direkte!

Tessi sa...

Takk Mia! Godt å høre du mener det samme:)

Anonym sa...

Tusen takk for informasjonen!! Hadde så lyst på den goose jakken,men aldri om jeg hadde visst det der.Og ville ha stemt høyre,men da får de seriøst forandre synspunkt på det der! Liker ikke fuskepels heller siden det oppfordrer til og viser at pels er på mote og noe folk vil ha.

Cupcakes og champagne sa...

Kjempeskuffet over Høyre nå ja! At det går an.. Det er dessverre MANGE syndere der ute, med tanke på hvor mange som faktisk går rundt med pelskrager på jakkene sine :(

Anonym sa...

Men du syns antrekket postet under var fint?

Tessi sa...

Anonym: Ett ord: Fuskepels..

Beautycountry sa...

takka meg til BikBok parkasen eg kjøpte i fjor :D

Marita sa...

Hei,
Kanskje du kan legge ut dette på siden din:

http://www.dyrsrettigheter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=2611

Det er for fakkeltoget i hele Norge på lørdag - også Stavanger!

Jo flere som vet om det jo bedre!

Marita

Tessi sa...

Takk for info:) Jeg skal gå selv og har invitert 760 stk på facebook eventen! :)