28. september 2010

making up for teenage crime


outfit:
dress - h&m
jacket - h&m
shoes - h&m
bag - ginatricot
hat - bikbok
ring - h&m

10 kommentarer:

rainbows & fairydust sa...

you look soo pretty xoxo

Tessi sa...

Thank you sweety<3

dagens outfit sa...

Heihei :)

Det er stilt inn på at det bare skal vises en gang pr person. Prøv å ta Empty Cache i enten Safari eller Firefox. Det er liksom bare 4-5 stykker som har klaget på at det kommer opp hver gang, så tror det er noe med webleseren din. Har også spurt Bloglovin' og de sier det ikke skjer hos eller for dem :) Det gjør ikke det hos oss heller. Men prøv Empty Cache og si hvordan det gikk!! :)

dagens outfit sa...

hvis du bruker Firefox så er det i Tools og clear recent history, så klikker du bare av for cache og hvis du bruker safari så er det ved siden av eplet. HVIS du bruker mac, på pc vet jeg ikke. Prøv å unfollowe oss, og så followe oss igjen på bloglovin da kanskje? :)

dagens outfit sa...

kommer bare en gang i mnd ;) også blir det info som du ikke får på bloggen, og litt overraskelser! miiihihi :) Men det har noe med Bloglovin' å gjøre, så jeg tror ikke det forsvinner hvis du melder deg på dessverre :( Vi tar det vekk så snart vi har nådd 1000 subscribers, vi er nesten halvveis til det, så kanskje en uke til... har du forsøkt å gå direkte inn på bloggen og ikke via bloglovin?

Ella sa...

Så fin du er!:-)

Mia sa...

Fine du!!!

Tessi sa...

Dagens outfit: Tusen takk for tips!! :) Skal snart prøves!

Tessi sa...

Ella: Tuse takk din snilling<3

Tessi sa...

Mia: Fiiine DU!