1. mai 2010

vicky 2


Outfit: vicky dress - bik bok
cardigan - hm
ballerinas - zara
necklase/watch - gina tricot
trench - cubus
ring - hm

6 kommentarer:

Ina sa...

Utrolig nydelig smykke/klokke :)

Synnøve sa...

Nyyydelig kjole! Stilig når det blondene blir kombinert med sort så det ikke blir alt for sukkersøtt :)

Tessi sa...

Takk søtinger:) Enig med deg synnøve:)

Jorunn sa...

Nydelig.. Jeg har kjøpt kjolen selv... Eneste jeg ikke er så fornøyd med er hvor liten den er oppe ved brystpartiet... Kan se hele bhen min og jeg har den til og med i M for at det skulle hjelpe litt..
Men klarte ikke motstå blondene... Hehe...

Liss sa...

Kjempe nydelig antrekk, og den kjolen er jo bare til å dø for!! :) Har kjøpt den selv, og jeg bare elsker de fine blonde detaljene på denne kjolen!! Men den passer desverre ikke til fasongen min; jeg får ikke den sømmen under puppene, men over, og det ser rett og slett ikke like bra ut! :/ De som solgte meg den sa at det var meningen at sømmen skal gå over puppene, men jeg syns det ser mye bedre ut når du har den under jeg da! :)

Tessi sa...

Jorunn og Liss: Kjolen er nydelig, men jeg er enig med dere at den er litt liten oppe og at sømmen helst bør gå under. Det personalet her har sagt til deg Liss synes jeg blir helt feil og hadde jeg vært deg hadde jeg gått tilbake og byttet den.. Viktig å være ærlige med kunden altså!! Men dette er uansett veldig bra tilbakemelding som jeg skal ta videre til Bik Bok! Takk for Kommentarer:)