30. april 2009

Denne toppen kan du få gratis hos Bik Bok i dag..

... hvis du handler 3 plagg hos oss i dag får du det ene gratis! (gjelder Stavanger & Haugesund omr.)
Antrekk:
  • Tunika - Bik Bok
  • dongeritights - Bik Bok
  • smykke - gina
  • sko - dna

29. april 2009

TA 3 BETAL FOR 2!!

Tilbudet gjelder torsdag og lørdag denne uken i alle Bik Bok butikker i Stavanger, Sandnes & Haugesund! Shop til u drop!!

25. april 2009

Fashion Show

Minner om moteshow kl 13.00 på Amfi Madla i dag!! Kom å se vårens nyheter!

23. april 2009

Floral Coral

Jeg har skikkelig blomsterdilla for tiden! Ett antrekk er ikke lengre fullstendig uten en blome.. Føler snart sommeren er her og i dag var første sandal dag! Det var digg! .. Kan vel ikke helt skryte på meg at jeg har traska ute når jeg har vært inne på ett senter heeele dagen.. men allikevel:)
Korall fargen på toppen gir meg også veldig sommerstemning! Den koster 199,- på Bik Bok og buksen er også her fra. Blomsten er fra hm og sandalene fra dna.
Håper forresten at de som kan stikker innom Madla på lørdag. Da er det nemlig moteshow kl. 13.00 med Prestige og en spennende speedshopping konkurranse kl 12.00, hvor du kan vinne ett flott antrekk fra Bik Bok til 1500,- Wohoo! Verd å få med seg!!!
Ha en fin kveld alle sammen:)

21. april 2009

In stripes

Fikk denne søte kjolen av jentene mine på jobb, koster 249,- (Bik Bok). Gleder meg til å bruke den om sommeren til sandaler og pilotbriller! Ellers så er belte og blomsten fra hm, ny veske fra gina, dongerijakke og blå pvc-leggings fra Bik Bok og tøysko fra lecoqsportif:)
Ha en fin dag da dere!

I La-la-land kan alt gå an

Litt bilder fra bursdagsfeiringen min! Som dere sikkert ser så var tema: Barnekalas:) Vi hadde det ihvertfall utrolig morsomt! Legg og merke til de søte La-la -land produktene som jeg fikk av Heidi og Eivind, på toppen her. Sweet!!

19. april 2009

Birthday girl

På denne solskinnsdag fyller jeg året! Takk for i går jenter og gutter og takk for de flotte gavene! Hadde det utrolig koselig:) Klemmer Bursdagsbarnet!

18. april 2009

Bursdagsfeiring

Fine pakken jeg fikk av de snille jentene mine på jobben. Gleder meg til å åpne den!
Så plutselig kommer søte snille Julie, som jobber fulltid hos meg, med denne utrolig søte pakken og det søteste kortet noensinne! Jeg ble helt rørt.. Snille Julie mi:) Å her er kaken som skal bli fortært i kveld. Jeg er veldig stolt (hihi)! Håper bare den smaker godt:)
Det blir en koselig feiring ikveld og jeg gleder meg! Og i morgen blir jeg gammel.. Jaiks! Jaja alder er jo bare ett tall..er det ikke det de sier;) hehe..
Håper dere alle får en kjempe fin lørdagskveld!
Klemmer Tessi

Denne har jeg mest lyst på akkurat nå!

Beste som finnes morgenen etter en kveld på byen er nemlig glass-cola! I går var ikke planlagt derfor hadde jeg ikke forberedt meg og kjøpt inn et par av disse. Så nå sitter jeg da her og sikler over dette bildet.. nei jeg må løpe på butikken å kjøpe en.! Blogges senere! Nyt dagen:)

17. april 2009

Roses are red, yellow, blue & apricot

Fikk inn disse søte små blomstene på jobb i går. De kom i lysblå, gul og aprikos. Kjempe fine å ha på klærne eller i håret. Frisker opp antrekket!
Ellers har jeg på meg: kjole- topshop, blazer-bikbok, belte-hm, og ynglings clutchen fra Friis.
I stavanger skinner solen i dag så håper dere andre også får en flott dag med varme og sol!
Knib Tessi

16. april 2009

15. april 2009

Back to work

Klarte plutselig å slette hele dette innlegget.. Borte vekk var det:( Samme var de koselige kommentarene fra Christina og Cecilie:( Men vi prøver igjen!!
Det jeg har på meg.. Skjorte - bikbok, leggings - bikbok, sko - dinsko, blazer- mango, belte-( gullenke fra en veske), Casioklokke, ring fra accessorize og armbånd fra hm. Ha en fin dag alle sammen!
Klemmmm

13. april 2009

Item of desire

Ååå så jeg gleder meg til denne fantastiske boleroen kommer inn!! Tror det er noe av det fineste jeg har sett♥ Love it! Skal gi beskjed når den kommer inn jeg:) Ha en fin kveld alle sammen!

9. april 2009

Happy Easter

God påske alle sammen! Jeg og min kjære drar snart avgårde til sørlandet for å slappe av, nyte god mat og gå lange turer. Alltid deilig å komme seg litt vekk:) Håper dere alle får en kjempe fin og avslappende påske! Blogges på lørdag;) Påske klemmer Tessi

7. april 2009

lørdags outfit

dette har jeg på meg: Kjole fra h&m, sko- bianco, skinnjakke- bik bok, hals- gina, clutch fra monki. Håper alle får en fin dag! Klemmm

6. april 2009

My little China dollFiiina Cathrine mi på lørdag. Alltid like smashing! Kjolen har hun nok desverre kjøpt i australia..

4. april 2009

God Lørdag:)

Solskinnsdag på jobb i dag:) Jeg og Julie hadde pause sammen ute i solen. Herlig! Håper alle får en kjempe fin lørdagskveld! Knib Tessan:)

3. april 2009

Never Denim News!

Priser fra 299,- til 699,-