31. desember 2008

ThisIsWhatImWearingTonight

Kjole fra Bik Bok og øredobber fra Cecilie Melli. Godt nytt år sweeties!

Happy New Year!


Nyttår på rennesøy i fjor! Alle mann ut i kjeladress med stjerneskudd og raketter:)

30. desember 2008

Shopping uten penger

Etter jul er jeg, som sikkert mange andre, ganske blakk. Heldigvis er dette noe min kjære mamma er veldig klar over og gir meg derfor alltid et eller annet gavekort på en kjekk klesbutikk. Det som er kjekt med Mango er at de starter salget i romjulen slik at jeg får dobbelt så mye for pengene:) Jeg fikk alt dette for under 500,- Og enda kjekkere var det at jeg allerede hadde sett veska og jakken tidligere når de var ordinære! Lucky me:)

29. desember 2008

2008 outfits

24. desember 2008

God Jul


God jul alle sammen! Håper dere får en fin dag sammen me de dere er glad i og at alle deres ønsker kommer i oppfyllelse:) Jule klemmer fra meg!

23. desember 2008

lille julaften

Antrekk: Chinos fra bikbok, genser- River Island, skjerf - cubus og øredobber fra vero moda.

21. desember 2008

lillelillelille julaften

Nå er d bare 3 dager igjen til julaften. Mangler fremdeles pakken til pappa.. Fedre er alltid så vanskelige. Alt de ønsker seg er snille barn hver jul.. De burde jo ha forstått det til nå at det ikke kommer til å skje. Neida.. Jeg synes ihvertfall jeg er snill som et lam:) Så jeg må nok uansett komme på noe annet.. Bare til å sende tips hvis dere har kjøpt noe lurt til deres fedre.. hihi;)
I kveld får jeg uansett besøk av jentene mine fra jobb på julegrøt og gløgg kos! Så tenkte vi at vi skulle få med oss Charlie og sjokoladefabrikken som begynner kl. 9 på tv3. Elsker den filmen!! Blir nok veldig koselig:)
Antrekk i dag.. alt er faktisk fra gina.. hysj hysj!
Søndagsklemmm:)

20. desember 2008

Pink pearls

Fotograf: Silje Marie

I kveld skal jeg ut med disse søtnosene♥

Gleder meg masse:)